Gratis startpagina maken

Het Menu

Home
Informatie
Voorwaarden
Aanmelden
Inloggen
Bedrijven
Tips!

Het Overzicht

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Paginanaam vrij?

Vul een paginanaam in:

.gratisstartpagina.nl

Hier inloggen.

Jouw Paginanaam:

Jouw Wachtwoord:


Vergeten?

Algemene voorwaarden

Doordat gratisstartpagina.nl in Nederland wordt gehost dient de inhoud van de pagina(s) aan het Nederlandse recht te voldoen.

De onderwerpen en/of teksten van startpagina(s) mogen niet racistisch, discriminerend of erotisch (18+) van aard zijn.

Het is toegestaan inkomsten te generen uit de startpagina’s. Gratisstartpagina.nl is echter niet aansprakelijk voor de fiscale consequenties.

De directie van gratisstartpagina.nl heeft het recht zonder opgaaf van redenen een pagina te weigeren, te verwijderen of te bewerken.

Bij het aanmelden, schrijf jij jezelf automatisch in voor de gratisstartpagina.nl nieuwsbrief, die maximaal 1 keer per week wordt verstuurd.

Uitschrijving van de nieuwsbrief moet je handmatig doen. Onder de nieuwsbrief vind je deze link.

Als beheerder van je pagina ben je verplicht binnen 1 maand minimaal 10 links (per pagina) toegevoegd te hebben en er voor te zorgen dat je pagina er netjes uitziet voor bezoekers.

Gratisstartpagina.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud die jij op je pagina(s) plaatst.

Het is een beheerder niet toegestaan gebruik te maken van zogenaamde autohits of popups.

Wil je stoppen met het beheer van je eigen startpagina? meld dit dan via het contact formulier. Iemand anders kan jouw startpagina dan misschien overnemen.

Het is niet toegestaan om je startpagina(s) door te verkopen of te verhuren. De startpagina blijft altijd eigendom van gratisstartpagina.nl.

Het is toegestaan om advertenties te plaatsen, mits relevant voor het onderwerp van je pagina.

Het is ten strengste verboden links naar illegale sites te plaatsen, zoals sites die cracks, serials, illegale mp3's, warez, kansspelen of illegale sex en/of porno als inhoud hebben.

Het is verboden om illegale content op je gratis startpagina te plaatsen. Als wij dat merken zal je site onmiddelijk worden verwijderd of worden geblokkeerd